Haskey TCC Tsjechië

21/7/2024 – 27/7/2024

Na de geslaagde eerste editie zijn wij ons hard aan het voorbereiden om een tweede Haskey TCC kamp te organiseren. Jullie mogen zeker en vast al de volgende datum in uw agenda zetten: 21/7/2024 – 27/7/2024.

Haskey Hasselt organiseert in samenwerking met @tcc_sportovni_sluzby (Tsjechië) een tweede editie ijshockeykamp gedurende de zomervakantie van maandag 22/7/24 tot vrijdag 26/7/24 te Pilzen (Tsjechië).

Off-ice in dit zomerkamp is gevarieerd, niet alleen om de complexe bewegingsvaardigheden van de kinderen volledig te ontwikkelen, maar ook om de training zo leuk mogelijk te maken. Er wordt gebruik gemaakt van moderne faciliteiten van de ijsbaan (Ice Arena Pilzen), de schietstand, de fitnessruimte, stickhandling, hulpmiddelen i.v.m. je evenwicht, de skatemill, de skate trainer, de buitenspeeltuin en eveneens de nabije omgeving. Het kamp is voorzien vanaf u8 t.e.m. u16, voor elke leeftijdscategorie is er een volledig programma voorbereid om je kind verder te laten ontwikkelen.

De reis naar Pilzen is per bus. De heenreis vindt plaats op zondag 21/07/2024 (dagreis), de terugreis is gepland op vrijdag 26 juli na het avondeten (nachtreis). De prijs voor het kamp (inclusief bus en hotel) zal later bekend worden.

Voor meer informatie contacteer ons hier.

Hoe gaat het kamp te werk.

Het kamp wordt uitgevoerd in het vaardigheidstraining systeem waarbij er 1 coach is voor maximaal 6 spelers in één groep op het ijs. Het kamp is ook geschikt voor goalies omdat er een professionele goalie trainer meekomt. Er wordt gestreefd naar een individuele benadering met elke speler op ijs en erbuiten. De oefeningen zijn voorbereid op een maximaal aantal herhalingen (de spelers verspillen geen kostbare tijd door in de rij te staan).

Alles wordt op een leuke manier met hoge intensiteit gedaan. Er worden techniekoefeningen gecombineerd met spelletjes en spelsituaties.

Op het hele weekprogramma zullen er twee trainingen zijn die allen gericht zijn op wedstrijden en competities – woensdagmiddag en vrijdagmiddag.

Voorstelling van de staf.

De technische staf van TCC zal geleid worden door Tomas Ceperko (oprichter, hoofdcoach Academics Plzen, vaardigheid coach, coaching A-licentie), Martin Vachal (professionele hockeyspeler, jeugdcoach, kam coördinator, coaching B-licentie) en David Sequence (goalie coach, goalie specialist).

Zij worden bijgestaan door 4 gelicenseerde clubtrainers van Haskey en zij zullen tevens ondersteuning geven bij de taalbarrière.

TCC is trots te kunnen zeggen dat sommige van de Tsjechische topprofessionals (Dominik Simon – NHL; David Sklenicka – KHL, Olympische spelen en anderen) zich bij TCC voorbereiden op hun seizoen en dat TCC deze ervaring kan gebruiken en delen met uw kinderen. U kunt deze informatie terug vinden op de website.

https://tcc-sportovinisluzby.cz/en/.

Inschrijvingen binnenkort.